Marianka Peters – Goudse Post

GOUDA • De burger staat daadwerkelijk centraal bij GBG en daarmee gaat GBG ook weer de verkiezingen in. Met Jan de Koning al lijsttrekker en een aanstormend talent op plek twee. 

De leden van de Kiesvereniging Gemeentebelangen Gouda hebben gekozen voor Jan de Koning als hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. Hiermee bevestigen de leden dat De Koning gedurende een reeks van jaren voor hun belangen en die van de Goudse inwoners is opgekomen in de gemeenteraad van Gouda.

GBG, die in 2022 zijn 40-jarig bestaansjubileum hoopt te vieren, heeft bij de samenstelling van de kandidatenlijst leden kunnen selecteren, van aankomend bestuurlijk talent tot routiniers, die zich gaan inzetten voor de inwoners. 

Naast Jan de Koning zetten de leden van GBG, Rüstem Çetin, het aankomend jong talent binnen de partij, op de tweede plaats van de kandidatenlijst. Rüstem is een manager met ruime ervaring in Cyber Security, IT Risk en Data & Analytics. Fred de Mooij staat op de derde plaats van de lijst. Hij is een ervaren bouwkundig en constructief adviseur met veel ervaring als constructeur/tekenaar in de bouwnijverheid. Cultuur staat bij hem niet centraal maar de mens. v

De vierde plaats op de lijst wordt ingenomen door Richard van Nieuwkoop. Hij heeft zijn sporen verdiend in de logistiek en in het Horecamanagement. Ronald van Zwienen neemt de vijfde plaats in. Als oud-politiefunctionaris heeft hij meer dan 25 jaar als wijkagent in Gouda gefunctioneerd. Beschikt over een groot netwerk binnen de stad en is goed ingevoerd in de Goudse samenleving. Naast bestuurlijke functies bij een handbalvereniging en bij een buurthuis, ook belangstellend voor bestuurlijke vraagstukken op het terrein van onder meer woonwagenbeleid, jeugdsubsidie sport en betaalbare woningen voor jong en oud. In de gemeenteraad wil hij de stem van het Goudse volk laten horen.

Delen
Chat openen
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen? - Rüstem Çetin | Fractievoorzitter GBG