GBG-stemmers, onze heel hartelijke dank voor de juiste keuze die u hebt gemaakt om op de oudste lokale partij van Gouda bij de gemeenteraadsverkiezing uw stem uit te brengen.

Mede door het uitbrengen van uw stem op onze partij is gezamenlijk bereikt dat drie raadsleden de partij, u en uw belangen in de raadsperiode 2022-2026 kunnen vertegenwoordigen. 

Onze partij heeft namelijk de grootste groei van alle partijen in de gemeenteraad gerealiseerd van 5% naar 8,5%. Mede door u is deze procentuele groei bereikt waarvoor onze hartelijke dank.

Door dit schitterende resultaat streeft het bestuur ernaar de contacten met de kiezers te vergroten.

Daar ook u onze speerpunten en actiepunten van het GBG-beleid onderschrijft nodigt het bestuur u uit om de contacten met onze kiesvereniging te intensiveren door bijvoorbeeld lid van onze kiesvereniging te worden. 

Leden kunnen namelijk binnen onze vereniging op diverse fronten hun bijdrage leveren door zich in te zetten om het gedachtengoed van GBG nog verder voor het voetlicht te brengen. 

Uw steun en hulp is daarbij onmisbaar.

Leden van onze kiesvereniging delen hun kennis , inzichten en politieke opvattingen over politieke items met de fractieleden, waardoor een verbreding van het draagvlak in de Goudse samenleving voor onze standpunten wordt bereikt.

Voelt u zich aangesproken door het bovenstaande, en staat ook u te popelen om met uw inspiraties en tomeloze energie bij te willen dragen aan de ontwikkeling van onze mooie stad? Neem dan contact op met bestuur@gemeentebelangengouda.nl

Het bestuur neemt daarna snel contact met u op om de mogelijkheden binnen onze kiesvereniging aan u te presenteren.

Gezamenlijke inspanningen en creativiteit komen ten goede aan het belang en welzijn van alle Goudse inwoners. Want bij GBG blijft in alle opzichten de burger centraal staan. 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de 

Kiesvereniging Gemeentebelangen Gouda

Jan C. van Ingen (voorzitter)

Jan van den Heuvel (secretaris)

Aydemir Çetin (penningmeester)

Delen
Chat openen
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen? - Rüstem Çetin | Fractievoorzitter GBG