Op donderdag 9 februari 2023 heb ik een gesprek gehad met Wethouder Thiery van Vugt en zijn ambtenaren over de standplaatsen aan de Goudkade. Het gesprek ging over de standplaats van Mevrouw Bogaard aan de Goudkade 15, deze standplaats is aan het verzakken en wel dusdanig dat er maatregelen moeten worden genomen.

Mevrouw Bogaard wordt door de gemeente benaderd om te kijken hoe het probleem opgelost kan worden. Dit heb ik aan Mevrouw Bogaard terug gekoppeld. Naar aanleiding van onze vragen komt er een werksessie over de standplaatsen. Men wil gaan kijken waar er eventueel nieuwe standplaatsen gerealiseerd kunnen worden, mogelijk Eerste Moordrechtse Tiendeweg en in Westergouwe.

In Westergouwe staan er standplaatsen gepland en in eerste instantie waren dit er 6. Kennelijk is er meer behoefte en gaat men kijken of dit uitgebreid kan worden. De werksessie zoals ik begreep wordt door de griffie voorbereid.

Ik heb eventueel aangeboden om te helpen. Ook zal men beter na gaan denken over de wijze waarop de bewoners van bepaalde zaken op de hoogte zullen worden gesteld.

Delen
Chat openen
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen? - Rüstem Çetin | Fractievoorzitter GBG