Vandaag, donderdag 23 februari, heeft een delegatie van Gemeentebelangen Gouda bestaande uit de fractievoorzitter, burgerraadslid, leden van de steunfractie en afvaardiging van het dagelijks bestuur een werkbezoek gebracht aan de Goudse Schouwburg.

De delegatie heeft tijdens dit werkbezoek ruim 1,5 uur een zeer nuttig gesprek gevoerd met Tineke Maas, directeur-bestuurder van de Goudse Schouwburg en Cinema Gouda. Mevrouw Maas heeft een uitgebreide toelichting gegeven over de ambities, doelstellingen, ontwikkelingen en de nasleep van de corona-maatregelen op deze twee, zeer waardevolle culturele instellingen van Gouda.

De Goudse Schouwburg en Cinema Gouda zijn een verrijking voor de cultuursector in Gouda en alle regio-gemeenten die door efficiency, op het juiste moment digitaliseren en toewijding van elke medewerker een stabiele basis hebben weten te creëren voor nu en in de toekomst.

Namens de delegatie van Gemeentebelangen Gouda dank ik mevrouw Maas voor de gastvrije ontvangst en het informele gesprek dat wij hebben gevoerd.

Delen
Chat openen
1
Hallo, kan ik u ergens mee helpen? - Rüstem Çetin | Fractievoorzitter GBG